Jaunajā sezonā vairāk kā 40 spēļu translāciju internetā

15.09.2012

sclogo02.jpg

Florbola čempionāta jubilejas sezonā Latvijas Florbola savienība (LFS) īpaši parūpējusies par to, lai daudz vairāk spēļu būtu iespējams noskatīties internetā. Jau zināms, ka portāls Sportacentrs.com tiešraidē translēs vairāk nekā 40 Latvijas 20. florbola čempionāta mačus.

 

LFS savā darbībā īpašu uzmanību velta florbola spēles popularizēšanai. Iespēja augstas kvalitātes florbolu redzēt, atrodoties jebkurā vietā, kur vien pieejams interneta pieslēgums, ir viens no efektīvākajiem šī ļoti ātrā un azartiskā sporta veida popularizēšanas paņēmieniem. Šī iemesla dēļ LFS vienojusies ar Latvijā populārākā sporta portālu Sportacentrs.com par to, ka sezonas laikā interneta tiešraidē tiks translētas vairāk nekā 40 florbola spēlēs. Lielākā daļa no spēlēm, ko translēs internetā, būs vīriešu Virslīgas mači, bet šogad bez uzmanības nepaliks arī sieviešu Virslīga. Nav izslēgts, ka Sportacentrs.com TV būs skatāmas arī dažas vīriešu 1.līgas spēles.

 

Jau pirmajā vīriešu Virslīgas spēļu kārtā būs trīs tiešraides – šodien, 15.septembrī, pulksten 16.15 "Valmiera" – FK "Bauska", pulksten 20.00 "Rubene" - "Talsi/Triobet"; rīt, 16.septembrī, pulksten 14.00 "Valmiera" - "Talsi/Triobet".

 

Pateicoties Latvijas Florbola savienības (LFS) sadarbībai ar florbola inventāra veikalu "Florbolam.lv", jaunajā sezonā Latvijas čempionāta vīriešu Virslīgā tiks spēlēts tikai ar Unihoc ražotajām "Crater" bumbiņām. LFS šosezon turpinās pirms gada uzsākto veiksmīgo sadarbību ar AVEX (Tavs Audio-Video Experts), lai arī Latvijas 20. florbola čempionātā tiktu sveikti Virslīgas mēneša labākie spēlētāji. Labākajiem Virslīgas florbolistiem AVEX nodrošinās firmas SONY balvas.

JUGLASCIEMS